Urheilu Mehiläinen Aluemestaruuskilpailut 2019

Muodostelma- luistelun SM-kilpailu 3.-4.3.2018 Helsingin jäähalli

Katsojille

Urheilu Mehiläinen Muodostelmaluistelun Helsingin alueen aluemestaruuskilpailut järjestetään lauantaina 12.1.2019 Helsingin Jäähallissa.

Lipunmyynti 

Lipunmyynti on käynnissä osoitteessa www.lippuautomaatti.fi/htk

Kilpailupäivinä lippuja on saatavissa jäähallin lipunmyynnistä. Ennakkoon ostettuna liput ovat edullisempia.

Alustava aikataulu lauantaina 12.1.2019

Lipunmyynti ja ovet avataan klo 8:30.

MUPI-sarjat:
Aikuiset klo 9
Kansalliset noviisit klo 10
Tulokkaat klo 11
Minorit klo 12.30
Palkintojenjako klo 13.40

ISU-sarjat:
Masters klo 15
Kansalliset juniorit klo 15.40
Kansalliset seniorit klo 16.40
SM-noviisit klo 17.40
SM-juniorit klo 19
SM-seniorit klo 20.30
Palkintojenjako klo 20.50

Missä jäähalli sijaitsee?

Jäähallin osoite on Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki. Halli sijaitsee Taka-Töölössä Telia 5G -areena -jalkapallostadionin ja Pallokentän lähellä, Olympiastadionin takana.

Mihin parkkeerata auto?

Jäähallilla on parkkipaikkoja rajoitetusti, joten suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä. 

Parkkipaikoilla on otettu käyttöön maksuautomaatit; voit maksaa parkkeerauksen myös EasyPark- ja ParkMan-sovelluksilla. Tapahtumapäivinä pysäköinnin hinta on 10 euroa.  Muistathan jättää lipun autoon näkyvälle paikalle tuulilasin taakse.

Pysäköinti maksetaan etukäteen alueiden automaatteihin. Isolla parkkipaikalla automaatit (5 kpl) sijaitsevat parkkialueelta jäähallille johtavien portaiden luona. Hallin etupihalla automaatit sijaitsevat lipunmyyntipisteen vieressä.  Maksuvaihto-ehtoina automaateilla ovat kolikot sekä Credit- ja Debit-kortit.

Miten jäähallille pääsee julkisilla?

Keskustasta Jäähallille pääsee linja-autolla ja raitiovaunulla. Matka-aika keskustasta jäähallille kestää yleensä vartin.

Raitiovaunulinjat 4 ja 10 lähtevät Mannerheimintieltä Lasipalatsin edestä tavallisesti 1-5 minuutin välein. Raitiovaunujen reitti kulkee Mannerheimintietä pitkin ja Jäähallille tulevat jäävät pois Kansaneläkelaitoksen pysäkillä, josta on noin 400 metrin kävelymatka Jäähallille.

Linja-autolla keskustasta pääsee useilla Elielinaukiolta lähtevillä linjoilla. Linja-autoreitti kulkee niin ikään Mannerheimintietä pitkin ja poisjäänti tapahtuu Kansaneläkelaitoksen pysäkillä. Pysäkiltä on noin 500 metrin kävelymatka hallille.

Bussi numero 69 vie Kampin metroasemalta, Salomoninkadun pysäkiltä (1239) suoraan jäähallin eteen Nordenskiöldinkadulla sijaitsevalle pysäkille.