Katsojille

Muodostelmaluistelun säkenöivää juhlaa on luvassa helmikussa, kun 135 kansallista muodostelmaluistelujoukkuetta ympäri Suomen kokoontuu Helsinkiin kilpailemaan. Pääsemme jännittämäään myös SM-junioreiden kovatasoista kisaa MM-edustuspaikoista.

Urheilu Mehiläinen Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 2. valintakilpailu ja SM-juniorien 3. valintakilpailu järjestetään lauantaina ja sunnuntaina 8.-9.2.2020 Helsingin Jäähallissa.

Koska lempijoukkueeni luistelee?

Luistelujärjestys on arvottu 23.1.2020, joten viikonlopun aikataulu löytyy alta:

Luistelujärjestys lauantaina 8.helmikuuta, lohko 2

Luistelujärjestys sunnuntaina 9.helmikuuta, lohko 1

Missä jäähalli sijaitsee?

Jäähallin osoite on Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki. Halli sijaitsee Taka-Töölössä Telia 5G -areena -jalkapallostadionin ja Pallokentän lähellä, Olympiastadionin takana.

Mihin parkkeerata auto?

Jäähallilla on parkkipaikkoja rajoitetusti, joten suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä. 

Parkkipaikoilla on otettu käyttöön maksuautomaatit; voit maksaa parkkeerauksen myös EasyPark- ja ParkMan-sovelluksilla. Tapahtumapäivinä pysäköinnin hinta on 10 euroa.  Muistathan jättää lipun autoon näkyvälle paikalle tuulilasin taakse.

Pysäköinti maksetaan etukäteen alueiden automaatteihin. Isolla parkkipaikalla automaatit (5 kpl) sijaitsevat parkkialueelta jäähallille johtavien portaiden luona. Hallin etupihalla automaatit sijaitsevat lipunmyyntipisteen vieressä.  Maksuvaihto-ehtoina automaateilla ovat kolikot sekä Credit- ja Debit-kortit.

Miten jäähallille pääsee julkisilla?

Keskustasta Jäähallille pääsee linja-autolla ja raitiovaunulla. Matka-aika keskustasta jäähallille kestää yleensä vartin.

Raitiovaunulinjat 4 ja 10 lähtevät Mannerheimintieltä Lasipalatsin edestä tavallisesti 1-5 minuutin välein. Raitiovaunujen reitti kulkee Mannerheimintietä pitkin ja Jäähallille tulevat jäävät pois Kansaneläkelaitoksen pysäkillä, josta on noin 400 metrin kävelymatka Jäähallille.

Linja-autolla keskustasta pääsee useilla Elielinaukiolta lähtevillä linjoilla. Linja-autoreitti kulkee niin ikään Mannerheimintietä pitkin ja poisjäänti tapahtuu Kansaneläkelaitoksen pysäkillä. Pysäkiltä on noin 500 metrin kävelymatka hallille.

Bussi numero 69 vie Kampin metroasemalta, Salomoninkadun pysäkiltä (1239) suoraan jäähallin eteen Nordenskiöldinkadulla sijaitsevalle pysäkille.