Katsojille

Urheilu Mehiläinen Muodostelmaluistelun Helsingin alueen aluemestaruuskilpailut järjestetään lauantaina 12.1.2019 Helsingin Jäähallissa.

Mistä saa lippuja?

Lippujen hinnat ja ostopaikat, ks. Liput.

Urheilu Mehiläinen ALuemestaruuskisojen 2019 pääsylipulla voi poistua välillä hallilta ja palata myöhemmin takaisin. Muista kuitenkin pyytää ennen poistumista erillinen llipuke. Takaisin pääsee ainoastaan näyttämällä alkuperäisen lipun ja poistuttaessa saadun lipukkeen.

Mikä on kilpailun aikataulu ja luistelujärjestys?

Aikataulu löytyy Kisainfosta.

Kilpailussa ei ole erikseen julkaistavaa käsiohjelmaa, eikä myöskään tulostettuja aikatauluja. Osallistuvat joukkueet sarjoittain löytyvät osiosta Joukkue-esittelyt. Ota mukaasi puhelin ja nappaa kuva jäähallin seiniltä löytyvistä aikatauluista, niin saat seurattua kilpailun etenemistä. ISU-sarjojen tulossivu ja luistelujärjestykset löytyvät täältä.

Jos haluat paperiversion luistelujärjestyksestä mukaasi katsomoon, niin tulosta tämä liite:
Urheilu Mehiläinen muodostelmaluistelun Aluemestaruuskilpailut 2019 aikataulu yleisölle.pdf

Missä jäähalli sijaitsee?

Jäähallin osoite on Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki. Halli sijaitsee Taka-Töölössä Telia 5G -areena -jalkapallostadionin ja Pallokentän lähellä, Olympiastadionin takana.

Mihin parkkeerata auto?

Jäähallilla on parkkipaikkoja rajoitetusti, joten suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä. 

Parkkipaikoilla on otettu käyttöön maksuautomaatit; voit maksaa parkkeerauksen myös EasyPark- ja ParkMan-sovelluksilla. Tapahtumapäivinä pysäköinnin hinta on 10 euroa.  Muistathan jättää lipun autoon näkyvälle paikalle tuulilasin taakse.

Pysäköinti maksetaan etukäteen alueiden automaatteihin. Isolla parkkipaikalla automaatit (5 kpl) sijaitsevat parkkialueelta jäähallille johtavien portaiden luona. Hallin etupihalla automaatit sijaitsevat lipunmyyntipisteen vieressä.  Maksuvaihto-ehtoina automaateilla ovat kolikot sekä Credit- ja Debit-kortit.

Miten jäähallille pääsee julkisilla?

Keskustasta Jäähallille pääsee linja-autolla ja raitiovaunulla. Matka-aika keskustasta jäähallille kestää yleensä vartin.

Raitiovaunulinjat 4 ja 10 lähtevät Mannerheimintieltä Lasipalatsin edestä tavallisesti 1-5 minuutin välein. Raitiovaunujen reitti kulkee Mannerheimintietä pitkin ja Jäähallille tulevat jäävät pois Kansaneläkelaitoksen pysäkillä, josta on noin 400 metrin kävelymatka Jäähallille.

Linja-autolla keskustasta pääsee useilla Elielinaukiolta lähtevillä linjoilla. Linja-autoreitti kulkee niin ikään Mannerheimintietä pitkin ja poisjäänti tapahtuu Kansaneläkelaitoksen pysäkillä. Pysäkiltä on noin 500 metrin kävelymatka hallille.

Bussi numero 69 vie Kampin metroasemalta, Salomoninkadun pysäkiltä (1239) suoraan jäähallin eteen Nordenskiöldinkadulla sijaitsevalle pysäkille.