MLSM2018

Muodostelma- luistelun SM-kilpailu 3.-4.3.2018 Helsingin jäähalli

Katsojille

Osta lippu kauden jännittävimpiin kisoihin

Pääovet ja lipunmyynti avataan kello 13:30 molempina kisapäivinä. Suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon Lippu.fi verkkokaupasta.

Huomioittehan, että aamulla harjoitusten aikaan ei ole mahdollisuutta ostaa lippuja paikan päällä. Ennakkoon ostetulla All-event tai päivälipulla pääsee seuraamaan kilpailujen virallisia harjoituksia jäähallin takapuolella olevasta kahvion ovesta. 

Sunnuntain aikataulu

SU aikataulu yleisö.pdf

Ravintola Mario's tarjoaa italialaisia makuja jäähallilla

Ravintola Mario's aukeaa à la carte-yleisöravintolaksi molempina kisapäivinä. 
Lauantaina nälkä lähtee kello 13.30-19.30 ja sunnuntaina kello 13.30-17.30. 

Tee pöytävaraus sähköpostitse ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi tai puhelimitse 020 799 4040.  
Mario's Menu 3.-4.3.2018.pdf  Tervetuloa!

Missä jäähalli sijaitsee?

Jäähallin osoite on Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki. Halli sijaitsee Taka-Töölössä Telia 5G -areena -jalkapallostadionin ja Pallokentän lähellä, Olympiastadionin takana.

Mihin parkkeerata auto?

Jäähallilla on parkkipaikkoja rajoitetusti, joten suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä. 

Parkkipaikoilla on otettu käyttöön maksuautomaatit; voit maksaa parkkeerauksen myös EasyPark- ja ParkMan-sovelluksilla. Tapahtumapäivinä pysäköinnin hinta on 10 euroa.  Muistathan jättää lipun autoon näkyvälle paikalle tuulilasin taakse.

Pysäköinti maksetaan etukäteen alueiden automaatteihin. Isolla parkkipaikalla automaatit (5 kpl) sijaitsevat parkkialueelta jäähallille johtavien portaiden luona. Hallin etupihalla automaatit sijaitsevat lipunmyyntipisteen vieressä.  Maksuvaihto-ehtoina automaateilla ovat kolikot sekä Credit- ja Debit-kortit.

Miten jäähallille pääsee julkisilla?

Keskustasta Jäähallille pääsee linja-autolla ja raitiovaunulla. Matka-aika keskustasta jäähallille kestää yleensä vartin.

Raitiovaunulinjat 4 ja 10 lähtevät Mannerheimintieltä Lasipalatsin edestä tavallisesti 1-5 minuutin välein. Raitiovaunujen reitti kulkee Mannerheimintietä pitkin ja Jäähallille tulevat jäävät pois Kansaneläkelaitoksen pysäkillä, josta on noin 400 metrin kävelymatka Jäähallille.

Linja-autolla keskustasta pääsee useilla Elielinaukiolta lähtevillä linjoilla. Linja-autoreitti kulkee niin ikään Mannerheimintietä pitkin ja poisjäänti tapahtuu Kansaneläkelaitoksen pysäkillä. Pysäkiltä on noin 500 metrin kävelymatka hallille.

Bussi numero 69 vie Kampin metroasemalta, Salomoninkadun pysäkiltä (1239) suoraan jäähallin eteen Nordenskiöldinkadulla sijaitsevalle pysäkille.

Puuttuuko vielä majoitus?

Ole nopea ja nappaa itsellesi erinomainen majoitus yhteustyökumppaniltamme Scandicilta. Tarjous on voimassa 16.2.2018 saakka tai varaustilanteen mukaan kolmessa eri hotellissa. Scandic Park on kävelymatkan päässä jäähallilta.

Majoitusvaraukset tarjoushintaan ainoastaan tämän linkin kautta! Scandicin huonehintaan sisältyy aina luomutuotteta sisältävä aamiainen ja langaton internet yhteys. Tarjous koskee Standard-huoneita.

Scandic Park
99 € yhden hengen huone / vuorokausi
109 € kahden hengen huone / vuorokausi
Scandic Simonkenttä
106 € yhden hengen huone / vuorokausi
116 € kahden hengen huone / vuorokausi

Scandic Grand Marina
89 € yhden hengen huone / vuorokausi
99 € kahden hengen huone / vuorokausi