MLSM2018

Muodostelma- luistelun SM-kilpailu 3.-4.3.2018 Helsingin jäähalli

Lippu.fi

Vauhtia jäällä - näe maailman parasta muodostelmaluistelua Helsingissä maaliskuussa 2018. Osta lippu osoitteesta Lippu.fi

Osta lippu Muodostelmaluistelun SM-kisoihin Helsingissä 2018 osoitteesta Lippu.fi

Kauden jännittävimmät muodostelmaluistelukisat luistellaan maaliskuun alussa 3.–4.3. 2018 Helsingin Jäähallissa. Kenen kantti kestää SM-kisan paineet? Mitkä joukkueet pääsevät edustamaan maatamme senioreiden MM-kisoihin?

Kaksi päivää jännitystä

Lauantaina 12 noviisijoukkuetta luistelee kilpaa kultamitalista ja Suomen parhaan joukkueen tittelistä. Illansuussa jäälle pääsevät juniori- ja seniorijoukkueet ja yleisö näkee taatusti vauhdikkaan ja taidokkaan lyhytohjelmakisan.

Sunnuntaina nautitaan jännityksestä, kun juniori- ja seniorijoukkueet esittävät huippuhiotut vapaaohjelmansa ja ratkaisevat Suomen mestaruudet. Senioreille kilpailun tulos sinetöi edustuspaikat maailmanmestaruuskisoihin, jotka käydään Tukholmassa huhtikuun alussa 2018.

Suomalaisjoukkueet ovat voittaneet useita maailmamestaruuksia, ja lupaamme, että näissäkin kisoissa taso on maailmanluokkaa.

Oma paikka ennakkoon

Ennakkoon ostetun kahden päivän all-event-lipun hinta on 38 euroa. Alennusryhmille eli opiskelijoille ja 4–12-vuotiaille lapsille kaksi päivää huippumuodostelmaluistelun katsomossa maksaa 30 euroa.

Yhden päivän lipun hinta on 28 euroa ja alennusryhmille 20 euroa. Lippu kannattaa ostaa ennakkoon, sillä kisapäivänä ostetut liput ovat numeroimattomia, eivät paikkalippuja.

Haluaako fani seurakatsomoon?

Osa hauskuudesta on joukkueiden kannustaminen yhdessä ja siksi pääkatsomosta löytyy fanikatsomot seuroille, joista osallistuu SM-kisoihin joukkue. Fanipaikat voi ostaa Lippu.fi:stä kohdasta ”Kampanjat” oman seuran nimellä.

Kaikki jääurheilun ystävät nauttimaan Suomen ja maailman parhaista muodostelmaesityksistä SM-kisaan 2018!

Osta lippusi Lippu.fi