Mukaan kisoihin?

Varaa myyntipaikka kisoista

Voit varata yrityksellesi oman esittely- tai myyntipöydän jäähallin aulasta. 

Lisätietoja ja myyntipaikan varaus annekoskela@yahoo.com

Ilmoittaudu mukaan talkoolaiseksi

Helsingin jäähallissa tarvitaan kisojen aikana satakunta vapaaehtoista. Valmistelut hallissa alkavat jo perjantai-iltana. 

Jokaisessa meissä asuu koppiemo, jääkunnostaja tai tuomarihuoltaja tai jokin muu, mikä? Löydät oman roolisi, kaikki tehtävät ja työvuorot tästä linkistä.

Kaikki muodostelmaluistelusta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan talkoisiin ja tukemaan nuorten urheilua! 

Talkoolainen saa vapaan pääsyn kisoihin, talkookahvit ja soppalounaan. Työvuoroissa sovitellaan tauot niin, että talkoolainen näkee oman luistelijansa esityksen.

Kun ilmoittaudut, kerro viestikentässä järjestäjälle, mitä joukkuetta tai ryhmää edustat, vai oletko kenties jääurheilun ystävä, luistelukouluvanhempi, yksinluistelija tai seuran alumni. Kaikki muodostelmaluistelun ystävät ovat tervetulleita mukaan talkoisiin!

Emme voi taata, että pääset juuri haluamaasi tehtävään, mutta koitamme parhaamme mukaan täyttää toiveet ja lupaamme, että hommia riittää kaikille.

Kiitos, kun tulet mukaan tekemään Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 2. valintakisaa ja SM-juniorien 3.valintakisaa 2020!

Kirsi Nurmi-Haikonen          Anne Koskela
kilpailujohtaja                       tapahtumajohtaja

Eettiset periaatteemme kilpailuissa

TIETOSUOJASELOSTE – muodostelmaluistelu talkootehtävät