Mukaan kisoihin?

Varaa myyntipaikka kisoista

Voit varata yrityksellesi oman esittely- tai myyntipöydän jäähallin aulasta. Pöydän hinta kisapäiväksi on 150 euroa ja hintaan sisältyy paikka yrityksesi logolle kilpailun sivuille.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset kilpailut@helsingintaitoluisteluklubi.com

Ilmoittaudu mukaan talkoolaiseksi

Aluemestaruuskisojen järjestäminen lauantaina 12.1.2019 on Helsingin taitoluisteluklubin väelle iloinen asia. Helsingin jäähallissa tarvitaan kisojen aikana satakunta vapaaehtoista. Valmistelut hallissa alkavat jo perjantai-iltana heti liigajääkiekkomatsin päättymisen jälkeen. Lauantaina järjestetään huippukisat, jotka lopulta puretaan samana iltana.

Jokaisessa meissä asuu koppiemo, jääkunnostaja tai tuomarihuoltaja tai jokin muu, mikä? Löydät oman roolisi, kaikki tehtävät ja työvuorot MyClubista. Kaikki muodostelmaluistelusta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan talkoisiin ja tukemaan nuorten urheilua! 

Talkoolainen saa vapaan pääsyn kisoihin, talkookahvit ja soppalounaan. Työvuoroissa sovitellaan tauot niin, että talkoolainen näkee oman luistelijansa esityksen.

Luo tunnus ja ilmoittaudu myClubissa

Jokainen talkoolainen luo oman henkilökohtaisen tunnuksen MyClubiin. Mikäli olet jo seuran jäsen tai sinulla jo on oma tunnus voit käyttää olemassaolevaa tunnustasi. Oman lapsen eli luistelijan tunnusta ei kuitenkaan voi käyttää aikuisen ilmoittautumiseen.

Kun luot itsellesi tunnuksen ilmoittautuaksesi talkoolaiseksi, sinusta ei tule seuran jäsentä eikä se velvoita erilliseen jäsenmaksuun. Kun ilmoittaudut, kerro viestikentässä järjestäjälle, mitä joukkuetta tai ryhmää edustat, vai oletko kenties jääurheilun ystävä, luistelukouluvanhempi, yksinluistelija tai seuran alumni. Kaikki muodostelmaluistelun ystävät ovat tervetulleita mukaan talkoisiin!

Älä ilmoittaudu ajallisesti päällekkäisiin tehtäviin! Jos sinulle käy yhtä hyvin jokin muu tehtävä samaan aikaan, niin kerro se viestissä järjestäjälle.

Emme voi taata, että pääset juuri haluamaasi tehtävään, mutta koitamme parhaamme mukaan täyttää toiveet ja lupaamme, että hommia riittää kaikille.

Kiitos, kun tulet mukaan tekemään Urheilu Mehiläinen Aluemestaruuskisoja 2019!

Kirsi Nurmi-Haikonen           Mika Laitinen
kilpailujohtaja                       tapahtumajohtaja