Urheilu Mehiläinen Aluemestaruuskilpailut 2019

Muodostelma- luistelun SM-kilpailu 3.-4.3.2018 Helsingin jäähalli

Myyntipisteet

Kilpailupäivän aikana voit käydä ostoksilla seuraavissa myyntipisteissä:  

Korudeli

www.iceskatingjewelry.com/fi

Korudeli on luisteluaiheisten korujen nettikauppa ja pop up -myyntipisteemme löytyy myös useista luistelukilpailuista! Suunnittelemme tuotteita itse ja meiltä voi tilata koruja myös omalla teemalla tai teksteillä. Kysy lisää!

ladyt

www.ladyt.fi

Ladyt Myyrmäki ja Kannelmäki tarjoaa monipuoliset kuntosali ja kuntokeskuspalvelut naisille. Molemmat keskukset sijaitsevat juna-asemien välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palveluistamme löytyy mm. erittäin monipuolinen ryhmäliikuntakattaus ja monipuolinen kuntosali! Verkkosivuillamme aina ajankohtaista tietoa ja huikeita tarjouksia!

Ruokaboksi

www.ruokaboksi.fi

Ruokaboksi Oy hoitaa reseptien suunnittelun ja kantaa Ruokaboksin kotiovellesi. Sinä kokkaat ja nautit hyvästä ruuasta! Miten helposti homma toimii? Lue lisää www-sivuilta!

Lucky Skate

www.luckyskate.fi

Lucky Skate on toisen polven menestynyt perhe-yritys. Toimintaamme ohjaavat asiantunteva palvelu, erinomaiset kansainväliset suhteet ja korkealaatuiset tuotteet. Edustamme maailman tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä. Seuraamme alan kehitystä jatkuvasti ja osallistumme siihen aktiivisesti yhteistyössä valmistajien kanssa. ​​​​​Teemme kaikkemme, jotta onnistumme antamaan asiakkaalle parasta laatua ja palvelua!

Piruetti

www.piruetti.fi

Asiantunteva palvelu, korkealaatuiset tuotteet ja kaiken kattava valikoima on ollut Piruetin tavaramerkki alusta asti - jo yli 40 vuoden ajan. Ei ole samantekevää, millaisista materiaaleista liikunta-asu tehdään. Kun materiaali on oikea, se joustaa, hengittää ja tukee liikkujaa juuri lajin vaatimalla tavalla. Oman "la Pirouette" -tuotemerkimme asut valmistetaan vain parhaista materiaaleista, alan uusinta teknologiaa seuraten.

Ainon Koru

www.ainonkoru.com

Kauniit korut korostavat persoonallisuuttasi. Valikoimasta löydät varmasti mieleisesi käsintehdyt korut, jotka piristävät niin kantajaa kuin katsojaakin. Edulliset hinnat mahdollistavat useampaan värivalikoimaan, jotka taatusti korostavat asujasi ja tuovat esiin persoonallisuutesi. Korunosat ovat nikkelitöntä korumetallia ja niissä on käytetty mm. viljeltyjä helmiä, lasi-, kristalli-ja kivihelmiä. Avaa sivut, ihastu ja valitse!