MLSM2018

Muodostelma- luistelun SM-kilpailu 3.-4.3.2018 Helsingin jäähalli

Myyntipisteet

Tuo luistimesi teroitettavaksi SM-kisojen aikana!

Kisaviikonlopun aikana SM-kisoissa kilpailevat luistelijat saavat teroituksen veloituksetta. Katsojille ja faneille teroitusta tarjolla normaalin hinnaston mukaan.

Tutustu uusiin suomalaisiin koiranruokiin!

Paras ruoka tulee läheltä. Olemme mukana muodostelmaluistelun SM-kisoissa esittelemässä kotimaassa kotimaisista raaka-aineista valmistettuja koiran nappuloita.

Kaikki liikkumiseen Piruetista

Olemme erikoistuneet liikunta-, tanssi-, voimistelu-, luistelu-, ja balettipukujen sekä tarvikkeiden valmistukseen, maahantuontiin ja myyntiin. Oman la Pirouette -mallistomme lisäksi tuomme maahan lukuisia kansainvälisiä merkkejä.

Yvette tuo uudet raikkaat ideat urheiluun ja vapaa-aikaan

Yvette on aktiivisten, liikkuvien naisten oma tuotemerkki. Naisten, jotka kaipaavat urheiluvaatteisiinsa teknisiä ominaisuuksia, toiminnallisia yksityiskohtia ja käyttömukavuutta. Yhdistele asuja ja nauti liikkeestä!

20 vuotta - rakkaudesta taitoluisteluun

Olemme taitoluistelun erikoisliike ja kaikkien tuotemerkkiemme virallistettu maahantuoja / markkinoija. Tarjoamme asiakkaillemme kansainvälisesti tunnettuja ja korkealuokkaisia tuotteita. Tervetuloa moikkaamaan meitä kisaständillemme ja tekemään hyviä ostoksia!

Tervetuloa Korudeliin!

Uusia tuotteita saatavilla viikonlopun kisoista - näitä voi myös teettää omalla tekstillä!

Kauniit korut korostavat persoonallisuuttasi

Valikoimasta löydät varmasti mieleisesi käsintehdyt korut, jotka piristävät niin kantajaa kuin katsojaakin. Korunosat ovat nikkelitöntä korumetallia ja niissä on käytetty mm. viljeltyjä helmiä, lasi-, kristalli-ja kivihelmiä.

Unelmiesi liikunta-asut treeneihin ja kisohin

Ammattitaitoiset ompelijat toteuttavat unelmiesi kisa- ja treeniasut lajiin kuin lajiin. Annamme apua suunnittelussa, pyydä tarjous itsellesi, joukkueellesi tai seurallesi!

Kauppahuone Aavamaa Oy vuodesta 2007

Valikoimistamme löytyy paljon erilaisia tuotteita ja tuoteryhmiä tekstiileistä laukkuihin, kännykkäpusseista pop-up puhelinpidikkeisiin ja koruista avaimenperiin. Tilaa vaikka eväslaukut koko joukkueelle omalla logolla varustettuna!