Myyntipisteet

Tervetuloa tutustumaan seuraaviin esittely- ja myyntipisteisiin

Korudeli

www.iceskatingjewelry.com/fi

Korudeli on luisteluaiheisten korujen nettikauppa ja pop up -myyntipisteemme löytyy myös useista luistelukilpailuista! Suunnittelemme tuotteita itse ja meiltä voi tilata koruja myös omalla teemalla tai teksteillä. Kysy lisää!

ladyt

www.ladyt.fi

Ladyt Myyrmäki ja Kannelmäki tarjoaa monipuoliset kuntosali ja kuntokeskuspalvelut naisille. Molemmat keskukset sijaitsevat juna-asemien välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palveluistamme löytyy mm. erittäin monipuolinen ryhmäliikuntakattaus ja monipuolinen kuntosali! Verkkosivuillamme aina ajankohtaista tietoa ja huikeita tarjouksia!

Ruokaboksi

www.ruokaboksi.fi

Ruokaboksi Oy hoitaa reseptien suunnittelun ja kantaa Ruokaboksin kotiovellesi. Sinä kokkaat ja nautit hyvästä ruuasta! Miten helposti homma toimii? Lue lisää www-sivuilta!

Lucky Skate

www.luckyskate.fi

Lucky Skate on toisen polven menestynyt perhe-yritys. Toimintaamme ohjaavat asiantunteva palvelu, erinomaiset kansainväliset suhteet ja korkealaatuiset tuotteet. Edustamme maailman tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä. Seuraamme alan kehitystä jatkuvasti ja osallistumme siihen aktiivisesti yhteistyössä valmistajien kanssa. ​​​​​Teemme kaikkemme, jotta onnistumme antamaan asiakkaalle parasta laatua ja palvelua!

Piruetti

www.piruetti.fi

Asiantunteva palvelu, korkealaatuiset tuotteet ja kaiken kattava valikoima on ollut Piruetin tavaramerkki alusta asti - jo yli 40 vuoden ajan. Ei ole samantekevää, millaisista materiaaleista liikunta-asu tehdään. Kun materiaali on oikea, se joustaa, hengittää ja tukee liikkujaa juuri lajin vaatimalla tavalla. Oman "la Pirouette" -tuotemerkimme asut valmistetaan vain parhaista materiaaleista, alan uusinta teknologiaa seuraten.

Ainon Koru

www.ainonkoru.com

Kauniit korut korostavat persoonallisuuttasi. Valikoimasta löydät varmasti mieleisesi käsintehdyt korut, jotka piristävät niin kantajaa kuin katsojaakin. Edulliset hinnat mahdollistavat useampaan värivalikoimaan, jotka taatusti korostavat asujasi ja tuovat esiin persoonallisuutesi. Korunosat ovat nikkelitöntä korumetallia ja niissä on käytetty mm. viljeltyjä helmiä, lasi-, kristalli-ja kivihelmiä. Avaa sivut, ihastu ja valitse!

ProSharp

www.prosharp.fi
www.prosharpvuosaari.fi

Tuo luistimesi teroitettavaksi kisojen aikana! 
Tavoitteenamme on tehdä luistinten teroitus helpommaksi, nopeammaksi ja paremmaksi. Tämä on haastava tehtävä, koska jokaisella luistelijalla on oma luistelutyylinsä ja taitotasot vaihtelevat aloittelijoista maailmanmestareihin. Haluamme kaikkien saavan parhaan suoritustehon luistimiltaan riippumatta siitä, ovatko he jääkiekkoilijoita, taitoluistelijoita tai muiden jäälajien harrastajia.

Pinky's Nails

Linkki ajanvaraukseen

Tapahtumavideo.com

www.tapahtumavideo.com

Tapahtumavideo.com videoi päivän kilpailun. Editoitu DVD postitetaan kotiin 35 eurolla, tarjouksella saa kaksi DVD:tä 55 eurolla. Tule tilaamaan oma tallenteesi myyntipisteeltämme! Jos haluat digitaalisen version, niin sen voi tilata Tapahtumavideo.com sivulta tästä linkistä.

Mitalihenkarit

www.mitalihenkarit.fi

Mitalihenkari saa muistosi elämään!

Tervetuloa fanipöytiin ostoksille

Helsinki Rockettes

www.helsinkirockettes.fi

Helsingin Taitoluisteluklubi

Team Fintastic

teamfintastic.fi

Helsingin Taitoluisteluklubi

Marigold IceUnity

www.marigold.fi

Helsingin Luistelijat

Musketeers

hlmusketeers.wordpress.com

Helsingin Luistelijat

Starlights

hl.fi/muodostelmaluistelu/starlights

Helsingin Luistelijat

Team Unique

www.teamunique.fi

Helsingfors Skridskoklubben