Kisainfo

Kilpailu on peruttu

Kuten Taitoluisteluliitto on jo tiedottanutkin, on taitoluistelun kilpailukalenteri tyhjennetty kaikista tapahtumista alustavasti tammikuun 2021 loppuun asti. Tämä tarkoittaa, että myös 12.-13.12.2020 pidettäväksi suunniteltua muodostelmaluistelun SM-sarjojen 2. valintakilpailua ja minoreiden 1. kilpailua ei järjestetä. Jokaiselle siirretylle kilpailulle pyritään löytämään sopiva ajankohta, mikäli se suinkin on mahdollista.

Muodostelmajoukkueet ympäri Suomen ovat sarjasta ja iästä riippumatta harjoitelleet määrätietoisesti poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta ja valmistelleet jälleen kerran upeat ohjelmat. Toivomme todella, että ne pääsevät ansaitsemaansa valoon ja asemaan kannustavan ja ihailevan yleisön eteen vielä tällä kaudella!

Koronatilanne maassamme on vakava ja monen mieltä painaa epävarmuus ja huoli tilanteesta. Noudatetaan kaikki vastuullisesti yhteisiä ohjeistuksia yhteisen hyvämme eteen ja pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme. Kanavamme hiljenee nyt tällä erää, mutta toivottavasti pääsemme mahdollisimman pian taas kilpakenttien ääreen!


Kilpailun johto

Kilpailujohtajat Kirsi Nurmi-Haikonen ja Elina Soukola

Tapahtumajohtaja Virpi Korpio

Tiedustelut: kilpailut(@)helsingintaitoluisteluklubi.com